Liesikupu.fi

Liesikupu.fi verkkokauppa palvelee yli kymmenen vuoden kokemuksella

Liesikupu.fi

Verkkokaupan monipuolisesta valikoimasta löytyvät laadukkaat ja tyylikkäät liesituulettimet. Tuotteiden tyyli, laatu ja tuotetuki sekä takuuhuolto ovat meille kunnia-asia. Autamme asiakasta sopivan ja mieleisen liesituulettimen valinnassa, ja jopa räätälöityjä ratkaisuja voidaan toimittaa.

Thermex Passat

Nykypäivän keittiöltä halutaan usein linjakkuutta, jossa kodinkoneet on integroitu näkymättömiin kalusteiden sisään. Suositut kattotuuletinmallit vastaavat tähän kehitykseen – katon sisään tai alas laskettuun kotelointiin upotettu liesituuletin on huomaamaton valinta, joka tuo keittiösaarekkeen ympäristöön avaruutta verrattuna perinteiseen liesikupuun.

Myös kaapin pohjaan integroitavat liesikupumallit pitävät pintansa. Tehokkaat ja tyylikkäät liesituulettimet keräävät käryt ja hoitavat tarvittaessa myös muiden tilojen ilmanvaihdon ohjauksen – näitä säätöventtiilillä varustettuja malleja tarvitaan useimmiten rivitaloasunnoissa.

Perinteinen seinälle asennettava RST-liesikupu on tyylikäs ja varma valinta. Mikäli keittiön kaappiratkaisut jättävät tilaa hieman liettä leveämmälle kuvulle, tehostuu käryjen keräys entisestään. Moderneissa liesikuvuissa on lukuisia käyttöä helpottavia toimintoja, kuten automaattikäynnistys, suodattimien puhdistusmuistuttaja ja ajastus.

Ken haaveilee ihanasta bling-blingistä keittiössään, löytää taatusti itsensä ihailemasta Elican valloittavia design-liesikupuja. Nämä vaijereilla kattoon kiinnitettävät mallit ovat kuin valaisin tai koru keittiön sisustuksessa. Pitkäikäinen, pestävä Longlife-hiilisuodatin puhdistaa ilman tehokkaasti; näissä malleissa ei tarvita hormipoistoa, joten sijoittelu on vapaampaa. Lisävaijereilla päästään jopa viiden metrin kattokorkeuteen, joten lieden sijoittelu ei ole ongelma vaikka arkkitehti olisi innostunut piirtämään keittiön kohdalle huikeita huonekorkeuksia.

Tutustu valikoimaamme ja lue lisää liesikuvun valinnasta osoitteessa www.liesikupu.fi